top of page

jue, 23 de mar

|

Bogotá

Assemblea General Ordinària 2023

Estimats socis i sòcies de la Comunitat Catalana Colòmbia, us convidem a assistir a l'Assemblea general ordinària 2023. El futur de la Comunitat està a les vostres mans!

Ya no es posible registrarse
Ver otros eventos
Assemblea General Ordinària 2023
Assemblea General Ordinària 2023

Hora i Lloc

23 de mar de 2023, 7:00 p. m.

Bogotá, Cra. 12 #102-7, Bogotá, Colombia

Invitados

Activitat

Estimats socis i sòcies de la Comunitat Catalana Colòmbia, com a president de la junta i en nom de tots els meus companys i companyes us estem citant a l'Assemblea general ordinària 2023, el dijous 23 de març.

✖️DIJOUS 23 DE MARÇ 

✖️Carrera 12 #102-71, edificio Alcaparros, Bogotá 

✖️7.00PM + Pica-pica 

.

Aquest any a més a més, hi ha ELECCIONS PER A LA NOVA JUNTA DIRECTIVA 2023-2025. Convidem a tots els socis i sòcies que hi estiguin interessats/des, a presentar-se per a formar part de la nova junta. 

➡️ comunitatcatalanacolombia@gmail.com  

.

El futur de la nostra Comunitat està a les nostres mans i hem d'unir esforços per mantenir viu aquest projecte i l'esforç que els nostres predecessors van posar per a fer possible l'existència d'aquesta Comunitat. És per això que preguem la vostra presència.

.

🔴En cas de no ser possible la vostra assistència i participació a l'Assemblea, podeu delegar el vostre vot en un/a altre/a soci/a. A continuació trobareu el document de Delegació de vot per a descarregar. Un cop omplert, envieu-lo si us plau, al correu:

➡️comunitatcatalanacolombia@gmail.com

Document Delegació de Vot

🔴Es recorda a tots els socis i sòcies que per poder votar a l'Assemblea és condició indispensable estar al corrent de pagament de la quota de 2023 i inscriure's a l'Assemblea a través d'aquest enllaç.

.

Al finalitzar l'Assemblea, compartirem un pica-pica per a tot/es!  Us hi esperem!

Una abraçada. 

Diego Pinto Nolla, President de la Comunitat Catalana Colòmbia.

Opcions de Menú

  • Soci/a

    $ 0,00
    La venda ha finalitzat

Total

$ 0,00

Comparteix !

bottom of page