QUI SOM

La Comunitat Catalana de Colòmbia és una associació sense ànim de lucre que aspira a servir de vincle entre totes aquelles persones residents a Colòmbia que tinguin una certa relació amb Catalunya: catalans, descendents de catalans, colombians que hagin estudiat, treballat o viscut a Catalunya i , en general, tots els simpatitzants de la cultura catalana. Des de la seva fundació, el casal impulsa activitats destinades a promoure la llengua, la cultura i les tradicions catalanes.

 

El nostre objectiu com a junta directiva és fer comunitat. Una comunitat oberta, inclusiva i participativa.

P

Diego Pinto

Nascut a Colòmbia, fill de la barcelonina Núria Nolla i el colombià Polidoro Pinto, va estudiar Farmàcia i Gestió empresarial. Ha sigut tresorer de la comunitat i president de la penya barcelonista. Sent un gran amor per Catalunya i per Colómbia i per això es presenta per treballar per les cultures dels nostres països.

President

Francesc Codorniu 1

VP

Francesc Codorniu

Nascut a Vilanova i la Geltrú, és Enginyer de Telecomunicacions per la UPC.

Fa 11 anys que és a Colòmbia, on és propietari de La Masia Hotel Boutique a Anapoima. Sempre molt lligat a la cultura catalana, vol ajudar a mantenir la nostra identitat des de Bogotà.

Vicepresident

T

Carlos Morales

Del barri barceloní de Gràcia, llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona amb més de vint anys dedicats al món de la banca.  Resideix a Bogotà des de fa vuit anys i anteriorment quatre a Estambul. Membre de la Junta Directiva de la FIEC; és un amant de Colòmbia, bon coneixedor d'altres països d'Amèrica Llatina entre ells Equador, Veneçuela, Amèrica Central i Les illes del Carib.

Tresorer

S

Helena Bayona

Dissenyadora d'Interiors i mare de la Júlia i la Mila.  Nascuda a Terrassa, porta 11 anys a Bogotà i és cofundadora de        WE ARE SIZE*, un estudi d'arquitectura, disseny i paissatgisme; conjuntament amb la seva parella.  

A la Comunitat és l'encarregada de les comunicacions i xarxes socials.

Secretària

V

Albert Martínez

Català de naixament, Colombià de cor. Viu a Bogotà des de fa 5 anys. Financer de professió i docent de vocació està orgullós de promoure la cultura catalana amb quelcom tan preuat que tenim, com la nostra llengua. Enòfil acadèmic dicta classes de vi, de la viticultura Catalana.

Vocal

V

Gemma Bernadó

Va arribar a Bogotá des de Barcelona fa sis anys. Doctora en Filologia Clàssica, treballa
com a professora d’universitat. S’incorpora a la CCC per promoure la difusió de la llengua i
cultura catalanes a Colòmbia. Li encanta viatjar i descobrir tota la riquesa i varietat del seu
país d’acollida.​​​​

Vocal

Esther%20Siles_edited.jpg

V

Esther Siles

Nascuda a la ciutat de Barcelona, on ha viscut durant més de 30 anys. Va arribar a Bogotà per amor, després de casar-se amb un Colombià que va conèixer a Barcelona. És una persona apassionada de la fotografia, una enamorada de la bona gastronomia i una addicta a viatjar i conèixer món

Vocal

Jordi Martinez

V

Jordi Martinez

Granollerí amb més de 22 anys vivint a Colombia. Administrador d’empreses i Economista per l’UAB i amb especialització al CESA. Casat amb Veneçolana i pare d’una petita colombiana.
Gerent d’empreses, emprenedor i inversor, creient del potencial de Colombia i amant de la seva meravellosa gent.

Vocal

Carlos Barbosa

V

Carlos Barbosa

Colombià, nascut a Bogotà. Va fer els seus estudis doctorals en humanitats a Barcelona entre 2014 i 2017. Actualment treballa com a professor universitari de filosofia i en projectes de recerca o difusió sobre filosofia, Japó i estudis budistes. Se sent feliç fent ponts entre cultures. A la Comunitat és a càrrec de les classes de català.

Vocal