QUI SOM

La Comunitat Catalana de Colòmbia és una associació sense ànim de lucre que aspira a servir de vincle entre totes aquelles persones residents a Colòmbia que tinguin una certa relació amb Catalunya: catalans, descendents de catalans, colombians que hagin estudiat, treballat o viscut a Catalunya i , en general, tots els simpatitzants de la cultura catalana. Des de la seva fundació, el casal impulsa activitats destinades a promoure la llengua, la cultura i les tradicions catalanes.

 

El nostre objectiu com a junta directiva és fer comunitat. Una comunitat oberta, inclusiva i participativa.

P

Diego Pinto

Nascut a Colòmbia, fill de la barcelonina Núria Nolla i el colombià Polidoro Pinto, va estudiar Farmàcia i Gestió empresarial. Ha sigut tresorer de la comunitat i president de la penya barcelonista. Sent un gran amor per Catalunya i per Colómbia i per això es presenta per treballar per les cultures dels nostres països.

President

VP

Héctor Martínez

Saltenc, arraigat a Bogotà des del 2017. Va venir a Bogotá a fer un voluntariat amb adolescents privats de llibertat i un any més tard tornava per establir-se, casar-se i emprendre el seu propi negoci.

A la Comunitat és el professor de les classes de català. 

Vicepresident

T

Carlos Morales

Del barri barceloní de Gràcia, llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona amb més de vint anys dedicats al món de la banca.  Resideix a Bogotà des de fa vuit anys i anteriorment quatre a Estambul. Membre de la Junta Directiva de la FIEC; és un amant de Colòmbia, bon coneixedor d'altres països d'Amèrica Llatina entre ells Equador, Veneçuela, Amèrica Central i Les illes del Carib.

Tresorer

S

Helena Bayona

Dissenyadora d'Interiors i mare de la Júlia i la Zaha.  Nascuda a Terrassa, porta 10 anys a Bogotà i és  cofundadora de WE ARE SIZE*, un estudi d'arquitectura, disseny i paissatgisme; conjuntament amb la seva parella.  

A la Comunitat és l'encarregada de les comunicacions i xarxes socials.

Secretària

V

Albert Martínez

Català de naixament, Colombià de cor. Viu a Bogotà des de fa 5 anys. Financer de professió i docent de vocació està orgullós de promoure la cultura catalana amb quelcom tan preuat que tenim, com la nostra llengua. Enòfil acadèmic dicta classes de vi, de la viticultura Catalana.

Vocal

V

Mariona Tió

Barcelona, 1980. Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona, Màster en Comunicació Històrica (UB) i un Postgrau en Gestió De Museus (UPF). Ha treballat en diverses institucions culturals a Barcelona i des de 2010 és coordinadora d'Exposicions al Museu Picasso de Barcelona. 

Vocal

V

Esther Siles

Nascuda a la ciutat de Barcelona, on ha viscut durant més de 30 anys. Va arribar a Bogotà per amor, després de casar-se amb un Colombià que va conèixer a Barcelona. És una persona apassionada de la fotografia, una enamorada de la bona gastronomia i una addicta a viatjar i conèixer món

Vocal

V

Juan Ramon Vilaseca

Empresari del sector d’aliments, soci i gerent d’operacions de Vilaseca.SAS, d'ascendència catalana. Enginyer químic de la Universitat Nacional de Colòmbia, especialista en producció, operacions, qualitat i innovació de la Universitat Politècnica de Madrid, amb estudis de xarcuteria a Catalunya, entre d'altres.

Vocal

V

Luisa Achagua

Bogotana, advocada de Professió té un postgrau en Drets Humans i DIH. Ha viatjat en diverses ocasions a Catalunya i està convençuda de la importància de treballar per la difusió de la llengua, cultura, valors i història d'aquesta regió en Colombia de la mà de la Comunitat.

Vocal

  • Blanca Facebook Icono
  • Instagram - Círculo Blanco

Comunitat agermanada amb:                                                                                                                                                Amb el suport de:             

ç

Carrera 11A #94A-56 Of. 501, Bogotá, Colòmbia.

© 2020 by  Comunitat Catalana de Colòmbia