© 2019 by  Comunitat Catalana de Colòmbia

Carrera 11A #94A-56 Of. 501, Bogotá, Colòmbia.

Tel: +57 315 9270611

  • Blanca Facebook Icono
  • Instagram - Círculo Blanco

QUI SOM

La Comunitat Catalana de Colòmbia és una associació sense ànim de lucre que aspira a servir de vincle entre totes aquelles persones residents a Colòmbia que tinguin una certa relació amb Catalunya: catalans, descendents de catalans, colombians que hagin estudiat, treballat o viscut a Catalunya i , en general, tots els simpatitzants de la cultura catalana. Des de la seva fundació, el casal impulsa activitats destinades a promoure la llengua, la cultura i les tradicions catalanes.

 

El nostre objectiu com a junta directiva és fer comunitat. Una comunitat oberta, inclusiva i participativa.

Fundadora i editora de Tunis editorial, l'editorial del teatre infantil. Professora de yoga i mama de l'Ona i l'Oriol.

Repeteix a la Junta per continuar amb el projecte que vam engegar fa tres anys.

Presidenta

Saltenc, arraigat a Bogotà des del 2017. Va venir a Bogotá a fer un voluntariat amb adolescents privats de llibertat i un any més tard tornava per establir-se, casar-se i emprendre el seu propi negoci.

A la Comunitat és el professor de les classes de català. 

Vicepresident

Del barri barceloní de Gràcia. Llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona amb més de vint anys dedicats al món de la banca. 

Tresorer

Dissenyadora d'Interiors i mare de la Júlia i la Zaha.  Nascuda a Terrassa, porta 9 anys a Bogotà i és  cofundadora de WE ARE SIZE*, un estudi d'arquitectura, disseny i paissatgisme; conjuntament amb la seva parella.  

Secretària

Català de naixament, Colombià de cor. Viu a Bogotà des de fa 5 anys. Financer de professió i docent de vocació està orgullós de promoure la cultura catalana amb quelcom tan preuat que tenim, com la nostra llengua. Enòfil acadèmic dicta classes de vi, de la viticultura Catalana.

Vocal

Nascut a Colòmbia, fill de la catalana Núria Nolla i el colombià Polidoro Pinto, va estudiar Farmàcia i Gestió empresarial. Ha sigut tresorer de la comunitat i president de la penya barcelonista. Sent un gran amor per Catalunya i per Colómbia i per això es presenta per treballar per les cultures dels nostres països.

Vocal

Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB)

Treballo a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) des de l'any 2005 i des del Gener del 2018 estic a Colòmbia com a Cap de Projectes desenvolupant diferents tipus d'iniciatives amb institucions colombianes.

Vocal

Empresari del sector d’aliments, soci i gerent d’operacions de Vilaseca.SAS, d'ascendència catalana. Enginyer químic de la Universitat Nacional de Colòmbia, especialista en producció, operacions, qualitat i innovació de la Universitat Politècnica de Madrid, amb estudis de xarcuteria a Catalunya, entre d'altres.

Vocal

Apassionada per la sostenibilitat, docent de vocació i consultora en projectes de desenvolupament turístic a Llatinoamèrica. Dra. en Turisme i Direcció Hotelera per University of Surrey. Des del 2016 ha iniciat un nou projecte de vida a Colòmbia.

Vocal