top of page

SOCIS EMPRESARIALS

La Comunitat Catalana de Colòmbia té uns socis empresarials a través dels quals s'estableixen unes aliances tan amb les empreses com aquestes amb els altres membres de la Comunitat.

Si vols fer-te soci empresarial, ves a l'apartat "Fes-te soci" i informa't dels ventatges.

U

UOC

La UOC és una universitat innovadora, arrelada a Catalunya i oberta al món, que forma a les persones al llarg de la vida contribuint al seu progrés i al de la societat, alhora que duu a terme recerca sobre la societat del coneixement. El seu model educatiu es basa en la personalització i l'acompanyament de l'estudiant mitjançant l'e-learning.

A més, ofereix un 10% de descompte als membres de la Comunitat Catalana.

pgbb 2.jpg

P

Penya Gent Barcelonista de Bogotá

Penya Barcelonista a Bogotà.

Més que una penya!

W

WE ARE SIZE*

WE ARE SIZE* és un estudi colombo-català ubicat a Bogotà,  amb més de 10 anys d'experiència en el camp del Disseny arquitectònic, Interiorisme, Paisatgisme i Arquitectura sostenible; inmersos en processos BIM.  

Algunes de les obres que cal destacar de l'estudi són: La Seu de la Selección Colombiana de Futbol a Bogotà, La Seu de las Selecciones colombianas de Futbol a Barranquilla, la Peatonalizació de la Carrera 7a a Bogotà, i el Monestir de les Carmelitas Descalzas a la Ceja, Antioquia. Així com també, l'interiorisme d'apartaments i vàries oficines, com We Work a Bogotà i Mèxic.

de la terra.jpg

P

Productes de la Terra

Empresa que ven productes de la terra.

B

Bon Habitat

BON HABITAT S.A.S és una societat immobiliària constituïda al maig de 2016, per socis catalans i colombians, unint l'experiència d'aquestes dues cultures en la forma de fer negocis i compartint clients dels dos països. Prestem una atenció preferencial i personalitzada als nostres clients, i ens convertim en els seus assessors immobiliaris per a l'adquisició i venda d'immobles, i per a l'arrendament dels mateixos. Tenim un ampli portafoli d'habitatges, locals i oficines a la seva disposició.

Socios empresariales 1
Socios empresariales 2
bottom of page