top of page

SOCIS EMPRESARIALS

La Comunitat Catalana de Colòmbia té uns socis empresarials a través dels quals s'estableixen unes aliances tan amb les empreses com aquestes amb els altres membres de la Comunitat.

Si vols fer-te soci empresarial, ves a l'apartat "Fes-te soci" i informa't dels ventatges.

U

UOC

La UOC és una universitat innovadora, arrelada a Catalunya i oberta al món, que forma a les persones al llarg de la vida contribuint al seu progrés i al de la societat, alhora que duu a terme recerca sobre la societat del coneixement. El seu model educatiu es basa en la personalització i l'acompanyament de l'estudiant mitjançant l'e-learning.

A més, ofereix un 10% de descompte als membres de la Comunitat Catalana.

V

Vilaseca

Els inicis de Vilaseca es remunten cap a l'any 1944, quan Ramon Vilaseca Forcada, un català nascut a Vic, adquireix la fàbrica de conserves Virgínia. Els seus coneixements van impulsar el desenvolupament d'una sèrie de productes exquisits, de formulacions tradicionals europees adquirides per una selecta minoria en aquesta època. El 1974 aquesta fàbrica va canviar el seu nom a Vilaseca.

W

WE ARE SIZE*

WE ARE SIZE* és un estudi colombo-català ubicat a Bogotà,  amb més de 10 anys d'experiència en el camp del Disseny arquitectònic, Interiorisme, Paisatgisme i Arquitectura sostenible; inmersos en processos BIM.  

Algunes de les obres que cal destacar de l'estudi són: La Seu de la Selección Colombiana de Futbol a Bogotà, La Seu de las Selecciones colombianas de Futbol a Barranquilla, la Peatonalizació de la Carrera 7a a Bogotà, i el Monestir de les Carmelitas Descalzas a la Ceja, Antioquia. Així com també, alguns de les oficines We Work de Bogotà i Mèxic.

C

Casa Catalunya Colombia

Casa Catalunya Colòmbia som una jove i dinàmica empresa que posiciona els vins catalans al mercat colombià. Un mercat en continuo creixement gràcies a l'empenta d'un consumidor cada vegada més exigent i curiós.

B

Bon Habitat

BON HABITAT S.A.S és una societat immobiliària constituïda al maig de 2016, per socis catalans i colombians, unint l'experiència d'aquestes dues cultures en la forma de fer negocis i compartint clients dels dos països. Prestem una atenció preferencial i personalitzada als nostres clients, i ens convertim en els seus assessors immobiliaris per a l'adquisició i venda d'immobles, i per a l'arrendament dels mateixos. Tenim un ampli portafoli d'habitatges, locals i oficines a la seva disposició.

G

Grupo Iberoeuropa

Iberoeuropa, S.A.S: és un despatx d'advocats internacionalistes que brinden assessoria jurídica especialitzada tant a persones físiques / naturals com jurídiques amb un element estranger. La signatura es destaca per la qualitat, precisió, rapidesa i personalització en els seus serveis. El despatx ofereix als seus clients serveis legals especialitzats en Dret Internacional, tant a la República de Colòmbia com a l'exterior.

Socios empresariales 1
Socios empresariales 2
bottom of page