top of page

mar, 05 de mar

|

Bogotá

Assemblea General Ordinària 2024

Estimats socis i sòcies de la Comunitat Catalana Colòmbia, us convidem a assistir a l'Assemblea general ordinària 2024. Veniu a conèixer les activitats preparades per aquest any!

Ya no es posible registrarse
Ver otros eventos
Assemblea General Ordinària 2024
Assemblea General Ordinària 2024

Hora i Lloc

05 de mar de 2024, 7:00 p. m.

Bogotá, Cra. 4 #26A 42, Bogotá, Colòmbia

Invitados

Activitat

Estimats socis i sòcies de la Comunitat Catalana Colòmbia, com a presidenta de la junta i en nom de tots els meus companys i companyes us estem citant a l'Assemblea general ordinària 2023, el dimars 5 de març.

 

✖️DIMARTS 5 DE MARÇ 

✖️Carrera 4 #26A 42, Salón comunal Edificio THINK, Bogotá 

✖️7.00PM + Pica-pica 

✖️ Inscripcions a la WEB

 Convidem a tots els socis i sòcies a venir i conèixer totes les activitats que s’han fet i que estan preparades per aquest 2024.  També els convidem a que comparteixin els seus dubtes i inquietuds i ens diguin què esperen de la nostra comunitat aquest 2024. 

El futur de la nostra Comunitat està a les nostres mans i hem d'unir esforços per mantenir viu aquest projecte i l'esforç que els nostres predecessors van posar per a fer possible l'existència d'aquesta Comunitat. És per això que preguem la vostra presència.

.

🔴En cas de no ser possible la vostra assistència i participació a l'Assemblea, podeu delegar el vostre vot en un/a altre/a soci/a. A continuació trobareu el document de Delegació de vot per a descarregar. Un cop omplert, envieu-lo si us plau, al correu:

➡️comunitatcatalanacolombia@gmail.com

Document Delegació de Vot

🔴Es recorda a tots els socis i sòcies que per poder votar a l'Assemblea és condició indispensable estar al corrent de pagament de la quota de 2024 i inscriure's a l'Assemblea a través d'aquest enllaç.

.

Al finalitzar l'Assemblea, compartirem un pica-pica per a tot/es! 

Us hi esperem!

Una abraçada. 

Diana Castillo, Presidenta de la Comunitat Catalana Colòmbia.

Opcions de Menú

  • Soci/a

    $ 0,00
    La venda ha finalitzat

Total

$ 0,00

Comparteix !

bottom of page