top of page

dom, 20 de dic

|

La Marató TV3

Recursos per La Marató TV3

“Catalunya, com la resta del món, està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia del coronavirus SARS-coV2, amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans."

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Recursos per La Marató TV3
Recursos per La Marató TV3

Hora i Lloc

20 de dic de 2020, 7:00 p. m.

La Marató TV3

Activitat

CATALÀ. Estimats soci/es:

La junta directiva de la ComCatCol fa una crida a la solidaritat del/es soci/es per sumar recursos per La Marató de TV3 2020, que permetin avançar en la recerca de la millora de la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per la Covid-19; una malaltia de gran abast.

Tots els recursos recollits a Colòmbia, conjuntament amb els de les altres Comunitats Llatinoamericanes agermanades, s’enviaran a La Marató de TV3 com el resultat de totes les recaptacions d’Amèrica Llatina.

“Catalunya, com la resta del món, està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia del coronavirus SARS-coV2, amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans. En aquesta situació d'excepcionalitat sanitària, i davant de la necessitat d'avançar en la recerca de la Covid-19, el Patronat de la Fundació ha decidit, de forma excepcional, canviar el tema previst per a La Marató d'enguany per dedicar-la a la Covid-19.”

La Marató TV3

ESPAÑOL. Estimados socio/as:

La junta directiva de la ComCatCol hace un llamado a la solidaridad de los socio/as para sumar recursos para La Marató de TV· 2020, que permitan avanzar en la investigación que mejore la calidad y la esperanza de vida de las personas afectadas por esta enfermedad de gran alcance.

Todos los recursos recogidos en Colombia, conjuntamente con los de las otras Comunidades Latinoamericanas hermanadas, se enviarán al Maratón de TV3 como el resultado de todas las recaudaciones de América Latina.

“Catalunya, como el resto del mundo, está viviendo uno de los momentos más difíciles e inciertos de los últimos tiempos, provocado por la pandemia del coronavirus SARS-coV2, con graves consecuencias para la salud de los ciudadanos. En esta situación de excepcionalidad sanitaria, y ante la necesidad de avanzar en la investigación de la Covid-19, el Patronato de la Fundación ha decidido, de forma excepcional, cambiar el tema previsto para La Marató de este año para dedicarla a la Covid-19.”

La Marató TV3

Opcions de Menú

  • Donació

    Pots fer les donacions a partir de 10,000 COP. Per a donacions més grans, pots afegir tants tickets de 10,000 COP com vulguis.

    $ 10.000,00
    La venda ha finalitzat

Total

$ 0,00

Comparteix !

bottom of page