top of page

jue, 30 de nov

|

Teatro Astor Plaza

Rifa concert La Pegatina

La ComCatCol està rifant dues entrades individuals pel concert de la Pegatina! Participa per només 10.000 COP. La rifa es durà a terme amb els últims 2 números de la Lotería de Boyacà el 25 de novembre amb un entrada, i l'altra amb la Lotería de Cundinamarca el 27 de novembre. Participa i guanya!

Les inscripcions estan tancades
Consulta altres esdeveniments
Rifa concert La Pegatina
Rifa concert La Pegatina

Hora i Lloc

30 de nov de 2023, 8:00 p. m.

Teatro Astor Plaza, Cl. 88 #22a 46, OFICINA, Bogotá, Colòmbia

Invitados

Activitat

La ComCatCol està rifant dues entrades pel concert de la Pegatina! Participa per només 10.000 COP soci/es i 15.000 no soci/es.

La rifa es durà a terme amb els últims 2 números de la Lotería de Boyacà el 25 de novembre amb un entrada, i l'altra amb la Lotería de Cundinamarca el 27 de novembre. Participa i guanya!

.

Estigues atent/a a la disponibilitat de números. Començarem amb 100 Números disponibles.

🎉CONCERT LA PEGATINA🎉 ✖️TEATRE ASTOR PLAZA ✖️30.Novembre 2023. 8:00Pm. ✖️Bogotá, Colòmbia.

El 2023 és un any molt especial per la banda catalana La Pegatina, ja que celebraran els seus primers 20 anys de carrera. Ho faran, com no pot ser d’una altra manera, amb concerts. D’entre tots els concerts que hi haurà aquest any sens dubte un dels més especials serà el concert d’aniversari que es faran al ASTOR PLAZA de BOGOTA el 30 de noviembre d'enguany. (única data a Colombia). . Durant aquests vint anys de carrera, La Pegatina ha esdevingut una de les bandes més internacionals del panorama estatal, havent trepitjat escenaris de més de 30 països i deixant empremta als principals festivals de llocs com Austràlia, Mèxic, Equador, Uruguai, Xina, Japó, Canadà i gran part d’Europa. De fet, algunes de les anècdotes més boges pel món tindran cabuda al setembre dins la novel·la gràfica que el grup està preparant conjuntament amb Norma Còmics. . Aquest aniversari arriba tot just després d’un any molt intens en què el grup ha publicat el seu nou àlbum de col·laboracions internacionals, “Hacia otra parte”, i un EP en llengua catalana, “La meva gent”, que no ha parat de sonar a les ràdios catalanes. . Entrades: www.lapegatina.com/agenda/gira-20-aniversario/teatro-astor-plaza-lapegatina-2023

Opcions de Menú

 • Rifa

  Participa a la Rifa d'una entrada individual pel concert de La Pegatina!

  De $ 10.000,00 a $ 15.000,00
  La venda ha finalitzat
  • $ 10.000,00
  • $ 15.000,00

Comparteix !

bottom of page