top of page
Search

Ajuts socials 2019

La Comunitat Catalana de Colombia (ComCatCol), convoca quatre ajuts socials de 750.000 COP cadascuna per col·laborar en l'auxili de situacions d'especial necessitat i / o precarietat de les persones membres de la Comunitat de Catalans a Colòmbia. L'ajuda social podrà sol·licitar-se per a medicaments, manutenció, lloguer d'habitatge habitual i pagaments de serveis públics.


Les sol·licituds d'ajuda s'han de presentar per escrit al correu electrònic de la Comunitat comunitatcatalanacolombia@gmail.com amb data límit de 12 de juliol de 2019. El e-mail dirigit a la Comunitat ha d'expressar de manera resumida la situació familiar per la qual se sol·licita l'ajuda social, finalitat i beneficiaris de la mateixa (membres de la família).


La sol·licitud haurà d'anar acompanyada de còpia en PDF de la cèdula del sol·licitant i document acreditatiu de la seva relació amb Catalunya o la Comunitat Catalana de Colòmbia.


La concessió de la subvenció s'informarà als seus beneficiaris a molt tard el 31 de juliol de 2019 i s'abonarà com a molt tard el 30 d'agost de 2019. La present convocatòria de quatre ajudes socials per valor de 750.000 COP cada 01:00 (total 3.000.000 COP), constitueix un esforç econòmic important per a la tresoreria de la Comunitat Catalana de Colòmbia per la qual cosa tots els socis i beneficiaris hem de valorar adequadament la importància de la present actuació. Junta de la Comunitat Catalana de Colòmbia (ComCatCol) Data convocatòria: del 17 de maig fins el 12 de juliol de el 2019.




bottom of page