top of page
Search

Invitació a participar amb la Ràdio Amèrica Barcelona
Ràdio Amèrica Barcelona és la ràdio dels catalans d'Amèrica i de tota la Catalunya Exterior. Informació i entreteniment en un pont radiofònic entre Catalunya i Amèrica, amb la millor música catalana de tots els temps.


La programació de RAB Ràdio s'elabora des dels estudis de Barcelona, Guayaquil, Ciutat de Mèxic, Buenos Aires i Bogotà, amb continguts variats sobre l'activitat dels catalans de l'Amèrica Llatina i el món, del Futbol Club Barcelona i sobre la cultura catalana en tots els seus aspectes. RAB Ràdio emet les 24 hores, els 7 dies de la setmana.


Desde RAB s'han posat en contacte amb vàries comunitats catalanes a l'exterior i ens han sol.licitat la participació de membres de la nostra comunitat que estiguin interessats en col.laborar en el programa.


Els programes oberts a la participació són:


  • De Banda a Banda: format magazine de 2 dues hores que toquen aspectes varis: política, gastronomía, cultura, viatges, etc… Participació de 10 minuts per programa setmanal. Horari de 4 a 6 pm hora catalana.


  • La tarvena del Barça: programa d'una hora els dilluns en forma de col.loqui entre diferents participants per parlar del FC Barcelona.


Des de la Junta de la ComCatCol, animem als/les soci/es de la comunitat a col.laborar amb la Ràdio Amèrica Barcelona.


Les persones interessades a participar en algún d’aquests programes, si us plau, posseu-vos en contacte per Whatsapp amb el Jordi Martinez al número 3124786842, el qual us donarà més informació.


Tot i que el programa és majoritariament en català, poden participar també persones que parlin en español.


Animeu-vos!Jordi Martinez, membre de la Junta de la ComCatCol.

Comments


bottom of page